Tips voor het online kopen van vitamines

Tips voor het online kopen van vitamines

Hoewel er geen specifieke FDA-vereisten zijn voor de houdbaarheidsdatum van vitamines, bieden veel fabrikanten een houdbaarheidsdatum aan. Naarmate vitamines ouder worden, neemt hun potentie af, dus vitaminefabrikanten willen niet dat hun producten jarenlang in fulfilmentcentra liggen. Gelukkig zijn er manieren om het first-in-first-out-beleid aan te pakken zonder de kwaliteit van uw vitamineproduct op te offeren. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden bij het selecteren van een vitamineverwerkingsbedrijf.

Vetoplosbare vitamines komen in de bloedbaan via lymfekanalen in de darmwand. Ze worden door het hele lichaam gebruikt, maar een teveel wordt via de urine uitgescheiden bestellen fascinerend. Wanneer dit gebeurt, blijft het lichaam achter met weinig vitaminetoevoer. Gelukkig heeft het lichaam een mechanisme om de voorraad vitamine C en D aan te vullen, hoewel er enkele uitzonderingen zijn. In sommige gevallen worden overtollige vetoplosbare vitamines in de lever opgeslagen. Het lichaam laat ze zo nodig uit de lever vrij.

Als u online naar een vitamine winkelt, wilt u een bedrijf vinden met een zero-waste fulfilmentbeleid. Deze bedrijven verzenden producten rechtstreeks van hun leveranciers en onderhouden geklimatiseerde magazijnen. Dat betekent dat uw vitamines vers zijn en langer houdbaar zijn dan het gemiddelde supplement dat in de winkel wordt gekocht. U kunt zelfs gratis verzending ontvangen als u $ 20 of meer uitgeeft. Het retourbeleid van Vitamin Shoppe maakt ze een uitstekende keuze voor diegenen die een handig en betaalbaar alternatief willen voor een traditionele apotheek.

Een andere belangrijke factor waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een vitamine, is of het wel of niet geschikt voor u is. Veel supplementen bevatten potentieel giftige hoeveelheden vetoplosbare vitamines. Die kunnen het beste worden vermeden, tenzij u een medische aandoening heeft waarvoor u supplementen of andere soorten medicijnen moet nemen. Naast vitaminesupplementen is een evenwichtige voeding belangrijk. Als uw dieet gezond is, moet u mogelijk nog steeds een multivitamine nemen om een optimale gezondheid te behouden. Er zijn ook verschillende vitaminesupplementen beschikbaar, en uw arts kan degene aanbevelen die bij u past.

Voor meer informatie zie: Vitaily Supplements B.V.