Veilig gecodeerd documentbestand – Hoe werkt KJH-decodering?

Veilig gecodeerd documentbestand – Hoe werkt KJH-decodering?

Vorige week werd een nieuw bedrijf opgericht genaamd KJH – of net daarvoor, Juster-Krueger Human Resources Group. Dat klopt, het bedrijf is een joint venture tussen de twee grote spelers in human resources-kringen, Robert Keene en John Johnson. Het nieuwe bedrijf zal proberen de best practices van KJH te combineren met de sterke punten en waarden van Johnson & Johnson. (RJJ is een van de grootste human resource management-bedrijven in het land, en ze staan bekend om hun geweldige leiderschap en andere managementtechnieken.)

kjh

Deze nieuwe business unit richt zich primair op zorg-IT. Maar ze wedden dat het succes van hun joint venture met KJH niet beperkt zal blijven tot IT in de gezondheidszorg kjh rustgevend. "Dit gaat echt over het toepassen van JMS in de hele organisatie", zegt John Johnson, "zodat elke afdeling en elk niveau kan profiteren van deze versleutelings- en ontsleutelingsfunctionaliteit." Bijvoorbeeld, volgens Margret Franklin, President en CEO van KJH vertelde me in een interview: "Wanneer uw gegevens worden versleuteld en ontsleuteld, dan zijn die gegevens onderweg, wat betekent dat ze kunnen gaan waar u ze nodig hebt – of dat nu is in de hele organisatie in gegevens via draadloze netwerken, of als het op papier is, of als het in elektronisch formaat is, kan het gaan waar je het heen wilt sturen." Ze ging verder met te zeggen dat KJH codering en decodering kan bieden voor documenten en e-mails, trainingsbronnen (leermateriaal) en andere digitale inhoud (blogs, whitepapers, presentaties, enz.).

KJH versleutelt het bestand voordat het wordt doorgegeven aan JMS. Na de decodering wordt het bestand vervolgens terug geconverteerd naar een niet-versleutelde staat, zodat de gebruikers er toegang toe hebben zoals ze willen. Dus of je de ontsleutelde gegevens nodig hebt, is geheel aan jou – maar met KJH Cryptainer hoef je je nergens zorgen over te maken – het is versleuteld, het wordt opgeslagen, het is veilig. Dit is slechts een van de vele functies die KJH Ransomware tot een geweldige oplossing maken voor IT-professionals die dit probleem regelmatig kunnen tegenkomen bij het werken met documenten en e-mails die versleuteld moeten worden.

Link naar de website: test1235