Kooptips voor het Five Minute Journal

Kooptips voor het Five Minute Journal

het vijf minuten dagboek

Het Five Minute Journal is een eenvoudig dagboekformaat dat je leert je te concentreren op de goede dingen in je leven. Het is een geweldige manier om bewuster en bewuster te worden. Met behulp van een op positieve psychologie gebaseerde structuur, helpt het tijdschrift je elke dag met dankbaarheid te beginnen en te eindigen. Door een ruimte van vijf minuten in je dag te creƫren, creƫer je een gewoonte van dankbaarheid en focus je op het positieve in je leven. Als je eenmaal aan een dagboek van vijf minuten bent begonnen, voel je meteen het voordeel van deze techniek.

Om te beginnen, moet u de gewoonte aanleren om in het dagboek te schrijven Mylovelynotebook.nl the five minute journal. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je herhaaldelijk in je dagboek schrijft, maar dat komt omdat de nadruk ligt op voelen en niet op het bereiken van doelen. Probeer het dagboek naast je tandenborstel of nachtkastje te leggen, zodat je het elke keer ziet als je je tanden poetst. Als je dit dagboek in je kamer hebt, kun je ook uit je comfortzone komen en nieuwe dingen proberen.

Het Five Minute Journal kan erg handig zijn voor mensen die niet gewend zijn aan het bijhouden van een dagboek. Het heeft een eenvoudig, gestructureerd formaat op basis van positief psychologisch onderzoek. Het vijf minuten format begint en eindigt met een dankbaar moment. Je zult versteld staan hoeveel je geest van deze oefening kan absorberen. Als u zich ertoe kunt verbinden dit 30 minuten per dag te doen, zult u merken dat de voordelen van deze oefening snel zichtbaar zullen worden.

Klik hier om meer te lezen: http://mylovelynotebook.nl/